LOF Egedal - Nyhedsbrev december 2017

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Klik her

Overskrift

LOF Nyhedsbrev - december 2017

Broderi

Kom og brodér sammen med andre, der har samme interesse. Den første aften finder vi ud af, hvad du/I ønsker fokus på. Laila Glienke, der underviser, er uddannet tekstilformidler og cand. pæd i didatik (materiel kultur), hun er passioneret brodøse og har undervist på Håndarbejdets Fremm...
Læs mere >>

IT - med Windows 10

Vi starter med en gennemgang af styresystemet Windows 10. Hvordan holder man styr på de forskellige opdateringer? Hvor tit har du ikke skrevet et brev downloadet et billede eller arbejdet med andre filer og herefter gemt dem? Men hvor finder du dem igen? Jo frustrationen kan være stor!
Læs mere >>

Strik - begynder

Vil du lære at strikke eller gøre din strik jævn og flot, så er dette kursus noget for dig. Vi gennemgår de mest grundlæggende strikketeknikker og arbejder med grundbegreber og metodik. Du får på dette kursus en god og grundig indføring i strik..
Læs mere >>

Billed- og videoredigering

Det er blevet meget populært at fotografere digitalt eller optage videofilm, både med kamera og videokamera. På kurset lærer du at billedbehandle og redigere videofilm samt kombinere billeder og videoer.
Læs mere >>

Yoga hensynstagende M/K

Har du småskader, ondt i ryg og skuldre, eller er du bare meget anspændt? På dette hensyntagende hold med max. 9 deltagere arbejder vi med øvelser, som øger din kropsbevidsthed og giver mental ro.
Læs mere >>

Styrketræning for Kvinder og mænd

Vær god ved dig selv og din krop. Styrketræning er for alle, der ønsker at få en stærk og udholdende krop. Undervisningen omfatter også afspændende, smidiggørende og kredsløbsfremmende øvelser. Der tages individuelle hensyn. Der afsluttes med stræk og afspænding. Under kyndig vejledn...
Læs mere >>

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, så send en email til Egedal@lof.dk